След като при президента Румен Радев вчера се проведе консултативна

...
След като при президента Румен Радев вчера се проведе консултативна
Коментари Харесай

Борисов призова да не сме спокойни заради конфликта в Израел

След като при президента Румен Радев през вчерашния ден се организира консултативна среща във връзка заканите и рисковете за страната поради спора сред Израел и групировката „ Хамас “, през днешния ден в Народното събрание се организира различна среща.

На председателски съвет се събраха ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, ръководителите на парламентарните групи и излъчените от тях заместник-председатели на Народното събрание.

На срещата участват още министър председателят Николай Денков, министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и ръководителите на службите за сигурност.

След срещата при президента през вчерашния ден стана ясно, че за страната и няма директна опасност от спора. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обаче е на друго мнение.
„ Не би трябвало да бъдем спокойни. Службите и Министерство на вътрешните работи би трябвало да са извънредно бдителни “, съобщи той, представен от Българска национална телевизия.
По думите му в страната има доста общности, които се ненавиждат.

„ Трябва да бъдем деликатни в изрече и дейностите и твърди и безапелационни към тези, които сеят гнет. Въпросът за КСНС не е към мен “, добави Борисов.

Той разясни, че е належащо международните водачи да проявят мъдрост и политическа зрялост.

„ Денков, в случай че е имал предпочитание да отидат партийни водачи, щеше да желае Консултативен съвет. Не упреквам никой “, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Забележката беше отправена поради отсъствието на водачите на парламентарните групи при срещата с президента.

На нея отсъстваха още ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, военният министър Тодор Тагарев, вътрешният Калин Стоянов и основен комисар Живков Коцев.

Заради различната среща през днешния ден в Народното събрание бяха прекъснати дебатите по вота на съмнение в Народното събрание.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР