След като през изминалата нощ прерасна в ураган, Елза отново

...
След като през изминалата нощ прерасна в ураган, Елза отново
Коментари Харесай

Ураганът Елза отслабна до тропическа буря, приближава Флорида

След като през миналата нощ прерасна в вихър, Елза още веднъж отслабна до тропическа стихия, която се чака да връхлети северната част на залива на Флорида по-късно денем, заяви американският Национален център за ураганите, представен от DarikNews.

Елза се намира на към 95 км западно от град Тампа и е съпроводена от ветрове със скорост до 100 км/ч., уточни центърът. За малко бурята се ускори до вихър още предходната седмица, когато лиши живота на минимум трима души, отнесе покриви на къщи, в карибските островни страни източно от Куба.
 Тропическата стихия „ Умберто “ се трансформира в вихър Тропическата стихия „ Умберто “ се трансформира в вихър
Тропическата стихия „ Умберто “ се трансформира в вихър, заяви Националният център за ураганите в Съединени американски щати. По-рано денем, Центъръ...

Бурята ще премине край или над част от западното крайбрежие на Флорида, след което ще доближи сушата в северната част на Флоридския залив, споделиха от центъра за ураганите.

В очакване на бурята учебните заведения и държавните служби в региона на Тампа бяха затворени, а множеството обществени събития - анулирани, съобщи Асошиейтед прес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР