След като през 2021 г. беше отменен, заради пандемията, тази

...
След като през 2021 г. беше отменен, заради пандемията, тази
Коментари Харесай

Кристен Стюарт се появи с годеницата си на събитие

След като през 2021 година беше анулиран, поради пандемията, тази година обичайният обяд на номинираните за Оскар се организира в целия му искра.

Сред огромните кинозвезди на събитието в Лос Анджелис беше и Кристен Стюарт, номинирана за най-хубава актриса в основна роля за превъплъщението ѝ в облика на принцеса Даяна във кино лентата " Спенсър ".



По този метод актрисата, която е бисексуална, става една от дребното представители на LGBTQ+ общността с номинация за Оскар. На обяда в балната зала на хотел „ Фейърмонт плаза” актрисата дойде с годеницата си Дилън Майер.

Двете оповестиха годежа си в края на предходната година и към този момент интензивно се приказва за подготвяната женитба. Това, което направи усещане на всички, беше елегантното облекло на обичаната на Стюарт - сценаристката Дилън Майер.



Тя е с ефектна черна мини рокля на Alessandra Rich с бяла яка и бухнали ръкави. За визията ѝ се е погрижила стилистката на Стюарт - Тара Суенън. Акцент в нея са настоящите сега бели мокасини Charles&Keith.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР