След като преди три дни ви информирахме първи какво се

...
След като преди три дни ви информирахме първи какво се
Коментари Харесай

Ето какво се случва с Венета Райкова след операцията

След като преди три дни ви информирахме първи какво се случва с Венета Райкова, ето, че след интервенцията, която й е направена, към този момент има развиване, което тя незабавно показа с почитателите си в обществените мрежи.

Тв водещата, която мина през доста неприятна обстановка поради проблем с лявото коляно и сбъркана диагноза след това, към този момент си е у дома, както излиза наяве от сторито й, само че занапред я чака дълго възобновяване.

" Вече съм си у дома. На терасата съм, сняг вали. Прибрах се с две трети от минискуса, една трета отпътува по време на интервенцията. Важното е, че си потеглих от болничното заведение, както се споделя, на личен ход, без количка, без патерици ", споделя русокоската в стори.

 undefined

" Ще се възвръщам у дома. 12 дни след интервенцията ще смъква конците, след това ще има физиотерапия, оживление. Лека бавно всичко ще се получи. Важното е, че ще се възстановя изцяло. Благодаря на лекарите. Животът продължава ", приключва Райкова, която към този момент е обнадеждена, че скоро всичко ще е както преди.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР