След като преди седмица стана ясно, че полицията в Лос

...
След като преди седмица стана ясно, че полицията в Лос
Коментари Харесай

Свързаха смъртта на Матю Пери и с Чарли Шийн

След като преди седмица стана ясно, че п олицията в Лос Анджелис разпитва известна жена във връзка със гибелта на Матю Пери, само че по този начин и не пожела да заяви коя е, в този момент към този момент на бял свят излезе и името на въпросната персона.

Оказва се, че става дума за някогашната брачна половинка на холивудската звезда Чарли Шийн - Брук Мюлер . Именно тя се оказа тайнствената дама, с която артистът от " Приятели " се бил сближил извънредно доста, откакто двамата се срещнали при общия им престой в клиника за рехабилитация.

В отчета на управляващите се показва, че Мюлер не е била задържана по време на следствието , защото сама е поискала да помогне и е сътрудничила изцяло на криминалистите.

" Брук е наела юристи и е имала неведнъж срещи с органите на реда след първичния обиск на дома й ", показва неназован източник, представен от The Daily Mail. Това обаче напълно не значи, че против нея няма да бъде повдигнато обвиняване за в бъдеще, изключително, откакто се чака полицията да го стори против няколко души , обвинени, че са " спомогнали " гибелта на Пери.

Бившата половинка на Чарли Шийн още през 2011 година мина за първи път рехабилитация след проблеми с опиатите , а две години по-късно и децата й бяха взети заради съмнения за нова корист със неразрешени субстанции. Както е известно, тя има близнаци от артиста на имена Боб и Макс . За последно Брук Мюлер мина сходно лекуване през 2019 година.

Колкото до следствието, още преди месец локалните управляващи в Лос Анджелис дружно с Американската работа за битка с опиатите започнаха подробно престъпно следствие на събитията към гибелта на звездата и в течение на времето, са стигнали до изводи, че те са прекомерно съмнителни, с цел да се смята, че става дума просто за драматичен случай. 

Официалният отчет на правосъдния доктор за гибелта на артиста показва, че тя е в резултат на " остри резултати на кетамин " , повлияли му до степен, в която е изпаднал в безсъзнание и се е удавил , защото не е осъзнавал, че се потапя под вода.

Съмненията на полицията се породили най-много от това, че в дома на Пери по този начин и не бяха открити никакви наркотични субстанции , а последната му терапия с въпросния кетамин е била близо 10 дни преди случилото се. Това и е главната причина за версията някой различен да е " оказал помощ " с съдбовната доза на артиста.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР