След като преди няколко седмици Opel анонсира , сега от

...
След като преди няколко седмици Opel анонсира , сега от
Коментари Харесай

GSe и за Opel Grandland



След като преди няколко седмици Opel анонсира , в този момент от компанията показват спортната GSe версия и на Grandland.

" Новият Opel Grandland GSe е извънредно динамичен, кадърен и моден ", споделя Флориан Хютл, изпълнителен шеф на Opel. " Ние сме уверени, че ще притегли клиенти, които търсят освен електрификация от своя SUV, само че и спортно шофиране ".

Спортният SUV модел идва с тематично осъществяване на екстериора и интериора си, а във връзка с задвижването се разчита на работата на 1.6-литров турбоагрегат и два електромотора. Благодарение на общата си оптималната мощ на системата от 300 конски сили и четирите задвижващи колела, Grandland GSe е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.1 секунди и оптималната скорост на придвижване от 235 км/ч.

Opel Grandland GSe се отличава от общоприетата версия със особено доработено окачване, създадено взаимно с KONI, а в оборудването на на спортната версия са включени 19-цолови алуминиеви джанти, неповторим заден дифузьор, осъществяване единствено с противоположен черен таван, AGR сертифицирани ергономични спротни седалки в Alcantara тапицерия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР