След като преди няколко дни стана хаджия на Божи гроб,

...
След като преди няколко дни стана хаджия на Божи гроб,
Коментари Харесай

Владо Пенев се кръсти в река Йордан

След като преди няколко дни стана хаджия на Божи гроб, артистът Владо Пенев се кръсти и както Христос преди повече от 2000 години.

"Кръстен съм и в река Йордан!!! ", написа под кадър, с който разгласи персоналното си събитие във Facebook звездата на Народния. На фотоса той е в обичайна бяла тога и е нагазил във водите на реката.

Звездата от „ Бащата “ отпътува на от дълго време плануваната екскурзия в Израел незабавно след празниците. Да пътува е измежду обичаните занимания на Пенев, който макар мъглата съумя да изкачи и Мачу Пикчу в Перу преди година. Тогава той изрази щастието си, че за първи път дружно с него куфарите стегнала и щерка му Яна.

Да стане хаджия беше друга фантазия на артиста. Той нарежда пътуването си тъкмо в почивката сред сезоните на „ Откраднат живот “, където облича престилката на проф. Цонев.

Новите епизоди на поредицата ще се завърнат напролет с мотото „ Любовта лекува “, а докторите ще пристъпят за първи път в болница, друга от особено построената за задачите на продукцията „ Свети Кирил “. Според слуховете, снимачното лечебно заведение ще се намира наоколо до летището в София.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР