След като преди няколко дни от Nissan разпространиха първото на изцяло

...
След като преди няколко дни от Nissan
разпространиха първото на изцяло
Коментари Харесай

Nissan Terra първо за Китай

След като преди няколко дни от Nissan разпространиха първото на напълно новия си и първи за стратегическия проект SUV модел на рама- Terra, в този момент от компанията оповестиха, че той вече е разполагаем за поръчка в Китай.

“Nissan Terra надгражда върху нашето мощно SUV наследство, като в това време отговаря на потребностите на азиатските клиенти и ги обединява с представянето на нашите прецизни коли с рама ”, коментира Ашвани Гупта, старши вицепрезидент на лекотоварното поделение на Nissan. “Terra е правоприемник на Nissan Patrol, нашата пезпощадна офроуд икона, автентично създадена за полицията и военните ”.

С подчертано офроуд лъчение и задвижване на четирите колела, Nissan Terra идва с разстояние от пътя от 225 мм, а задвижването му е поверено на четирицилиндров бензинов мотор с максимална мощ от 180 конски сили и 251 Нм оптимален въртящ миг.

Nissan Terra стъпва на китайския пазар с богат набор системи за повишение на активната безопасност, включително система за предупреждение при несъзнателно секване на осевата линия, система за предупреждение при позициониране на автомобил в мъртвата точка на погледа на лидера, система за видео наблюдаване към цялото превозно средство, различаване на движещи се в непосредствена непосредственост до колата обекти, умна спирачна система и други.

По отношение на интериора на Terra, която поетапно ще бъде стартирана и на други азиатски пазари на Nissan, от компанията коментират, че той ще предложи върхов комфорт и шир за петима, както и най-голямото в класа си товарно пространство.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР