След като преди няколко дни MANSORY представи проекта си на тема

...
След като преди няколко дни MANSORY
представи проекта си на тема
Коментари Харесай

MANSORY Coastline : Rolls-Royce Cullinan като никой друг

След като преди няколко дни MANSORY представи плана си на тематика Lamborghini Urus, сега от тунинг-компанията демонстрират впечатляващата самодейност Coastline, развит на базата на флагмана Rolls-Royce Cullinan и от който ще бъдат налични едвам 8 екземпляра.

От MANSORY дефинират Coastline като цялостна трансформация, в която са включени както уникално цветово осъществяване на екстериора и интериора, въвеждането на нови материали и нов впечатляващ аеродинамичен пакет, по този начин и доработката на задвижващата система на първокласния SUV модел.

Аеродинамичният пакет на MANSORY Coastline включва изменена предница с нова престилка, нов карбонов челен похлупак, допълнителни странични престилки, както и спомагателен заден спойлер. Двуцветното осъществяване на външната част на автомобила е комбинирано с 24-цолови многоспицови джанти и елегантни светли надлъжни линии, цветът на които отговаря на този от вътрешността.

По отношение на мотора, от MANSORY увеличават оптималната мощ при Coastline до 610 конски сили (571 стандартно), както и оптималната мощ до 950 Нм (850 Нм стандартно).

Крайният резултат от работата на MANSORY е тази, че Coastline може да предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5 секунди и оптималната скорост на движение от 280 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР