След като преди ден ви информирахме за заплахите, които Джино

...
След като преди ден ви информирахме за заплахите, които Джино
Коментари Харесай

Скандалът между Джино Бианкалана и Ива ескалира

След като преди ден ви информирахме за заканите, които Джино Бианкалана насочва към певицата Ива Атанасова поради хонорар от 500 лв., ето, че скандалната обстановка сред тях закупи още по-внушителни размери.

Блондинката насочи тежки обвинявания към риалити звездата в обществените мрежи, където се оплака, че Джино я e завлякъл с хонорар от 500 лв., който й дължал за празненство по случай Хелоуин в негово заведение. Тя трябвало да направи реклама на ресторанта и да бъде лице на купона за най-страшния празник, а също поела ангажимент и да изпълни няколко маси в ресторанта, само че след това нейните другари не пристигнали, защото били повалени от ковид.

Поради тази причина в края на празненството на Айви й било обявено, че ще получи единствено 100-150 лв. като заплащане, което тя счела за насмешка. Певицата предизвестила притежателите, че ще им направи антиреклама в мрежата и получила телефонно позвъняване от Бинакалана, който я заплашил, че " ще я потроши и пребие, и ще й навре парите в устата ", нарекъл я и с извънредно обидни прилагателни. 



В серия от сторита в Инстаграм профила си като реакция Айви се закле, че ще подаде тъжба в полицията за отправените против нея закани. Но и Бинкалана не й остана задължен, заявявайки, че ще изложи и своята версия на случилото се в нощта на Хелоуин, написа " Телеграф ".

Според Джино той провел в заведението си рождения ден на Айви, защото тя " нямала един лев "  и не можела да си го разреши. Сметката изляза към 6 бона и Джино я покрил изцяло. В подмяна Айви дала обещание да води клиенти в ресторанта му, само че това по думите му не се случило. 

За Хелоуин Айви се свързала с майката на Джино, като й дала обещание да докара 50 индивида на празненството с костюми и поискала 500 лв. в подмяна. По думите на Джино обаче пристигнали единствено 15-16 души. 

Бинакалана също се закани да съди Айви, само че за клюка. " Тя си мисли, че е някаква певица, само че има една ария. Ти си смешна, ти си никоя ", изпусна нервите си Джино и отхвърли да я е заплашвал, само че удостовери, че я е нарекъл " мърша "  и " продажница ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР