След като ПП има съмнения за почтеността на Любомир Каримански,

...
След като ПП има съмнения за почтеността на Любомир Каримански,
Коментари Харесай

Тома Биков: Как Каримански няма репутация за БНБ, а има за най-важната комисия? 


След като Политическа партия има подозрения за честността на Любомир Каримански, то той не би трябвало да е ръководител на бюджетната комисия. Защото няма по какъв начин да приказваш, че един човек репутационно не става за гуверньор за Българска народна банка, само че става за най-важната комисия в Народното събрание, съобщи Тома Биков от ГЕРБ пред Нова телевизия.

„Още през декември казахме, че сега Българска народна банка има прелестен човек отпред. А Кирил Петков приказва, че нямало проблем Димитър Радев да остане няколко месеца. А той знае ли, че Радев е няколко съсловия над него“, добави той.

По думите му ГЕРБ ще следят държанието на Политическа партия, с цел да видят дали още веднъж ще показват двоен стандарт. Това сподели Биков във връзка идното гласоподаване в пленарна зала на единствената кандидатура за нов шеф на Българска народна банка – тази на Любомир Каримански от Има Такъв Народ. Той акцентира, че след към месец Асен Василев и Каримански ще би трябвало да изготвят актуализацията на бюджета, съобщи Нова телевизия.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР