След като подведоха Борисов и доста българи за европейските екологични

...
След като подведоха Борисов и доста българи за европейските екологични
Коментари Харесай

Как „зелените“ подведоха всички

След като подведоха Борисов и много българи за европейските екологични условия за проекта за Пирин – по думите на еврокомисаря по екология не се изисква еко-оценка на проект за ръководство.

След като подведоха Борисов и много българи за застрояването на 48% от Пирин – даже арбитър, (меко казано) симпатизираща на тяхната партия написа, че това е цялостна нелепост.

След като подведоха Борисов и много българи за собствеността на Юлен – нито в този момент, нито преди е бил на Цеко Минев или на ПИБ. Ако беше, Българска народна банка щеше да знае и от дълго време да е уведомила и Борисов и необятната общност.

След като подведоха Борисов и много българи за заемите на ПИБ в Банско – по публично изказване на шефа им са под 1.3% от портфейла на банката.

След като подведоха Борисов и много българи за застрашеността на националния парк – даже ЮНЕСКО им сподели, че не е правилно.

Сега Зелените желаят швейцарските управляващи да им рапортуват с какви пари Жирардели е станал акционер и едвам тогава те да удостоверят, че той бил притежател. Прав е Борисов, че толкоз мощни зелени няма на никое място в света – те действително са нещо като монарси в тая страна, сплотяват изпълнителна, законодателна и правосъдна власт. Вся и всьо. А докога самият Борисов ще им го позволява…. не е ясно.

(от фейсбук, заглавието е на редакцията)

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР