След като отвори за резервации миналото лято и се превърна

...
След като отвори за резервации миналото лято и се превърна
Коментари Харесай

Space Perspective разкри интериора на космическия си кораб

След като отвори за резервации предишното лято и се трансформира в първата компания за галактически туризъм, която приема криптовалути, Space Perspective разкри плановете за своята пътническа капсула, наречена галактически транспортен съд Нептун.

Тя ще се издигне до ръба на космоса с помощта на голям балон.

С съвсем 360-градусова панорамна панорама, Space Lounge на капсулата наподобява по-малко като галактически транспортен съд и повече като първокласен парцел чартърен от Airbnb, показва Forbes.
View this post on Instagram
A post shared by Button Collective (@buttonprcollective)

Цялото пространство е проектирано с концепция за комфорт - с накланящи се седалки, благоприятни условия за сервиране на храна и питиета, LED осветяване за възстановяване на гледката към земята и тъмнината на космоса, както и телескоп и интерактивни екрани, които да осведомят пасажерите за напредъка на полета.

Space Perspective разгласи още, че предприемачът в областта на гостоприемството и развлеченията Дейвид Грутман (известен със своите заведения за хранене и нощни клубове в региона на Маями) се причислява към компанията като съветник по отношение на цялостното прекарване - от идването в галактическия център Kennedy на НАСА във Флорида през полета до моментите след кацането.

„ Space Perspective слага стандарта в галактическия туризъм “, споделя Джейн Пойнтър, създател и съизпълнителен шеф на компанията.
View this post on Instagram
A post shared by Space Perspective (@thespaceperspective)

„ Приветливият комфорт и успокоение на вълнуващото преживяване в Space Lounge оферират на пасажерите опцията да вършат феноменални фотоси, да се образоват посредством нашето интерактивно наличие и просто да се насладят на 360 градуса изгледи “, прибавя той.

Space Perspective има за цел да се трансформира в първата и евентуално единствена въглеродно неутрална галактическа компания с нулеви излъчвания в обозримо бъдеще.

Търговските полети, издигащи се до 20 мили/30 км над Земята, ще започват в края на 2024 година, като досега са продадени 600 билета.

Първата година е изцяло разпродадена, като Space Perspective сега приема резервации за 2025 година Билетите са на цена от 125 000 $ на човек, а резервациите се вършат с възстановяващ се депозит, започващ от 1 000 $.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР