След като отказа да коментира думите на президента Радев пред

...
След като отказа да коментира думите на президента Радев пред
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радев, откакто има коронавирус, беше изчезнал някъде

След като отхвърли да разяснява думите на президента Радев пред публицистите в Габрово, премиерът  Бойко Борисов написа няколко думи в профила си във Фейсбук. " Има огромна нужда и от респираторни уреди. У нас има няколко хиляди апарати, като сме платили и спомагателни бройки. Както тези наши дейности, по този начин и всички останали са напълно съобразени с рекомендациите на лекарите от Националния опративен щаб. Експертите ни споделят, а ние изпълняваме. Ето за какво съм сюрпризиран от думите на президента Румен Радев, който откогато има ковид у нас някъде беше липсващ.
 

Ако бъдем дисциплинирани, в случай че съблюдаваме всички ограничения и не се поддаваме на суматохата - ще се оправим с предизвикването на ковид. Българите имат съображение да се гордеят със своята промишленост, която по впечатляващ метод съумя да реорганизира работата си и да стартира да създава нужните защитни дрехи ", написа премиера, който беше в завода за защитни маски в Габрово.
По-рано президентът Румен Радев сподели в Плевен:
„ Не би трябвало политиците да се вършим на лекари и противоположното. Нека не изпращаме неверни послания. Нека да не се всява суматоха. Най-важното сега е да избегнем страховете и суматохата, да не прекъснем публичния живот и да предизвикаме парализа. Указанията на Националния действен щаб са ясни. Но страната би трябвало да подкрепя с всички вероятни запаси и с капацитета, който има. Обръщам се към всички сънародници – доста е значима самодисциплината, оптималното ограничение на контактите и грижата за възрастните хора, тъй като те са най-уязвими. “
Вижте още:
Борисов: Може да произвеждаме това, което ни е нужно (ВИДЕО)
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР