След като от първия филм изминаха над 30 години, очакванията

...
След като от първия филм изминаха над 30 години, очакванията
Коментари Харесай

ЛЕГЕНДА: Том Круз бие собствените си рекорди

След като от първия филм изминаха над 30 години, упованията към " Топ Гън: Маверик " бяха леко смесени. Просто тъй като не беше ясно дали сходно продължение е належащо и ще бъде задоволително положително и забавно за хората.

Ооказа, че Том Круз, Джери Брукхаймър и компания са свършили повече от чудесна работа, тъй като филмът се показва повече от добре в международния бокс офис.

За по-малко от месец по кината " Топ Гън: Маверик " е спечелил 885 милиона $. Като приходите сред американския бокс офис и интернационалния са почти изравнени.

От Америка филмът е е събрал 466 милиона $, а от интернационалния 419 милиона $. Оказва се, че с тези доходи " Топ Гън: Маверик " е най-доходоносния филм с присъединяване на Том Круз.



До този миг най-доходоносният филм на артиста бе " Мисията невъзможна: Разпад " със своите 791.1 милиона $, които завоюва в международен мащаб. Очакванията са " Топ Гън: Маверик " да успее да премине границата от 1 милиард доходи.

Все отново, филмът занапред ще се завърти по кината в Южна Корея, където Том Круз има много огромна фенска маса. И всичко това е доста впечатляващо поради обстоятелството, че " Топ Гън: Маверик " няма да се излъчва в кината в Китай и Русия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР