След като няколко дни се появяваше с мустак на екран,

...
След като няколко дни се появяваше с мустак на екран,
Коментари Харесай

Петър Дочев си обръсна мустака на живо по БТВ под натиск от Деси Стоянова

След като няколко дни се появяваше с мустак на екран, водещият на “Преди обед ” Петър Дочев беше безусловно изнуден от колежката си Деси Стоянова да го отстрани. Тя даже му донесе машинка и бръснарски чаршаф и настоя това да се случи незабавно. Поставен под напън, артистът демонстративно унищожи лицевото си окосмяване пред очите на феновете.



Дочев изясни, че е пуснал мустаци поради роля в театъра, само че се е харесал с него и е решил да го остави. Основният фактор да промени мнението си са феновете и най-много зрителките, които са доста срещу новия му тип.



Много бяха мненията за мустака на Дочев. Според някои от тях той приличал на Хитър Петър и на “Чичо Гичо от ТКЗС-то ”.

Преди да оголи мястото над горната джука, водещият въпреки всичко оказа известна опозиция. Той упрекна Деси Стоянова, че манипулирала феновете. Тя ги била настроила против мустака и по този начин наклонила везните във вота за оцеляването му, който водещите проведоха в Инстаграм.



В последна сметка Петър Дочев призна, че новия му тип е неразбирателство. Той обаче даде да се разбере, че вдъхновението му да си пусне мустак идва от Фреди Меркюри, а не от българската селска реалност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР