След като новото Peugeot 2008 тръгна на пазара в първа

...
След като новото Peugeot 2008 тръгна на пазара в първа
Коментари Харесай

Новото Peugeot 2008: вече се предлага за поръчка и в други варианти - видео

След като новото Peugeot 2008 потегли на пазара в първа лимитирана серия от 12 май тази година, в този момент може да се поръча и в други версии.

С новото издание на градския си SUV, Peugeot показва нов екстериорен дизайн - модифицираната предница на модела е по-широка и има характерна странична шарка, която се комбинира с фаровете за да укрепи мощния външен тип на автомобила. Светлинният автограф също е ревизиран - в този момент се характеризира с три отвесни светлинни „ нокътя “ начело, които са интегрирани в лъскавите черни въздухозаборници в профил на бронята. LED задните светлини в дизайн също с 3 нокти би трябвало да помогне за оптичното разширение на автомобила.

Ключов детайл от интериора е Peugeot i-Cockpit. Новото равнище на съоръжение Peugeot 2008 GT разполага с 3D цифров инструментален панел, ситуиран на равнището на очите тъкмо над кормилото. 10-инчовият (25,4 см) екран е с нов дизайн и ви разрешава да управлявате най-новото потомство инфоразвлекателни системи Peugeot i-Connect (включени като стандарт от равнището на съоръжение Allure) и Peugeot i-Connect Advanced (опция).



Има голям брой асистенти като Active Safety Brake Plus с предизвестие за преден конфликт, който разпознава пешеходци и велосипедисти през деня и нощем от 7 до 140 км/ч, интензивно предизвестие за овакантяване на лентата с интервенция на кормилото, предизвестие за унесеност и камера за заден ход със 180-градусов аспект към покрайнината подкрепят лидера фабрично или при поискване.

Новият електрически мотор в Peugeot E-2008 усилва оптималната мощ с 15% до 115 кВт/156 к.с., до момента в който потенциалът на батерията е повишен от 50 на 54 кВтч. Пробегът е повишен от 337 километра на 406 километра (комбиниран, WLTP цикъл). Електрифицираната гама на марката лъв включва в долната си част предложение с електрически мотор 110 квт/136 к.с.

Предлагат се и разнообразни мотори с вътрешно горене за новото Peugeot 2008 - трицилиндров бензинов мотор със 74 кВт/101 к.с., смесен с шестстепенна механична скоростна кутия, трицилиндров бензинов мотор с 96 квт/131 к.с., смесен с осемстепенна автоматизирана кутия и дизелов мотор с мощ 96 кВт/131 к.с., също с осемстепенна автоматизирана скоростна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР