След като не можа да се докопа до първото място

...
След като не можа да се докопа до първото място
Коментари Харесай

Елена плюе „Ергенът“

След като не можа да се докопа до първото място в риалитито „ Ергенът “, интелектуалката Елена Сергова, стартира намерено да плюе по формата. Тя загатна в най-новата обществена мрежа Threads, че участничките във формата се избират по рейтинга им в обществените мрежи, като интелектът е последното нещо, което интересува продуцентите.

 

Тя написа във въпросната обществена мрежа, че разликата е, че в „ Ергенът 3 “ вместо ц*ц* и джуки, феновете ще гледат остри езици и остроумия, а приликата е, че ще е все по този начин незадълбочено. Така и не излиза наяве обаче по какъв начин оприличава личното й влизане в риалитито на bTV, както и претекстовете да я изберат на фона на общата съгласно мнението й липса на изчерпателност у девойките, от които тя явно се разграничава.

 

Междувременно почитателите към този момент са в трескаво очакване на новия сезон на предаването. След като бе сниман през лятото, излъчването му би трябвало да се случи през февруари, а малко по-късно ще започват и кастингите за възможното четвърто издание на риалитито.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР