След като направиха два успешни концерти у нас, сръбските музиканти

...
След като направиха два успешни концерти у нас, сръбските музиканти
Коментари Харесай

Хитовете на ABBA ще звучат на 13 януари в Пловдив

След като направиха два сполучливи концерти у нас, сръбските музиканти от ABBA REAL BAND Serbia, които обикалят цяла Европа с безконечните песни на шведската четворка, ще зарадват и пловдивчани на 13 януари в зала С.И.Л.А.

Изпълненията им накараха всички фенове в столичната зала на Софийската филхармония и във варненския Фестивален конгресен център да станат на крайници и да танцуват.

На 13 януари от 19.30 часа в пловдивската зала С.И.Л.А. ще звучат онлайн, без никакви подложки, златни шлагери като Happy New Year, Moneymoney, Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S. и други обичани песни на ABBA в осъществяване на извънредно прочувствените музиканти от западната ни съседка.

Те към този момент демонстрираха на българските фенове, че като същински балканци са с  гореща кръв и знаят по какъв начин се прави шоу. А двете красиви певици Невена Бранкович и Милица Янкучич ще впечатлят същински мъжката част от публиката.

Организаторите се планували за гостите златна изненада в края на вечерта. Срещу закупен билет те могат да завоюват скъпо златно украшение от прочут български бранд. Победителят ще бъде изтеглен от актьори, от кутията с номера на ред и място, на инцидентен принцип.

Не пропускайте неповторимото музикално събитие в първия месец на Новата 2024 година. Билети се продават в цялата мрежа на Ивентим и онлайн. В Пловдив на касите: Билетен център пред община Пловдив, каса МаскАрт в ДК Борис Христов, Туристически информативен център на пл. Римски стадион, каса на Античен спектакъл, (от страната на АМТИИ) и на място преди спектакъла.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР