След като много хора се запознаха“ с Наталия, сега се

...
След като много хора се запознаха“ с Наталия, сега се
Коментари Харесай

След Наталия: Милена започна да звъни! От какво се интересува тя?

След като доста хора се „ срещнаха “ с Наталия, в този момент се появи и Милена. Много хора от Благоевград алармират, че са били обезпокоени с телефонно позвъняване през миналите дни. Те оповестяват, че са били потърсени от Милена, която за разлика от Наталия и Георги, се интересувала от тяхното здраве. Жители на града разгласиха номерата, които са им позвънили.

Припомняме, че през предходната година имаше взрив на сходни позвънявания. Според специалисти по киберсигурност зад Наталия стои колцентър и гарант на задачата. А задачата е да бъде основана база данни, в която да бъдат локализирани в кой град живеят притежателите на телефонните номера.

Тази база данни може да бъде продадена или употребена от поръчителя. Може да бъде употребена за таргетирани рекламни, маркетинг действия или даже за постоянните локални избори, които предстоят в България през есента. Може да бъде употребена и за измами.

Апелираме всички жители да се въздържат от даването на персонална информация, както и такава от банкови карти на непознати хора.

„ Писна ми да ми звънят, препречвам един номер, появява се различен, постоянно се карам с тях и все едно... като робот повтарят едно и също. И все е Милена..., “ ядосва се мъж.

Ето и номерата, за които да внимавате:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР