След като миналата седмица новината, че Венета Райкова си е

...
След като миналата седмица новината, че Венета Райкова си е
Коментари Харесай

Много елегантно Венета Райкова тушира всички слухове за новата си корекция

След като предходната седмица новината, че Венета Райкова си е направила нова промяна - в тази ситуация на носа, обиколи общественото пространство, ето, че е реалност и нейната реакция.

В профила си в обществените мрежи тв водещата тушира всички клюки за новото си разкрасяване, като качи видео от 1993 година, чиято цел е да удостовери думите й, че в лицето й смяна няма, написа Шоу блиц. А също и в тялото. Дали фактически е по този начин обаче, оставяме на вас да прецените.

" Нямам интервенция на носа. Ето ви фрагменти от 1993 година взети от архива на Българска национална телевизия, където започнах работа на Коледа 1991 година 30 години съм на екран с дребни спирания и когато му пристигна времето още веднъж ще ме гледате по малкия екран, съвсем целия ми живот е минал пред очите ви. Нямам нито една интервенция по тялото и лицето си.

От 2017 година си поставям по един път в годината ботокс в челото и върша устни, само че имам доста бърз метаболизъм и след два месеца всичко се разгражда и изчезва. За блясъкът в очите и щастливото лъчение способстват позитивните страсти и вътрешния мир, който реализирах, качествена храна и сън, и несъмнено отличен секс без взаимни отстъпки с красиви вдъхновители на книгите ми, от които се зареждам с доста сила.

Съветвам ви да си обърнете внимание на себе си, вместо да губите времето си да се занимавате с мен, осигурете си позитивни страсти, идва най-вълшебното време - Коледа, бъдете здрави и щастливи ", написа Райкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР