След като миналата година се снима без дрехи, за да

...
След като миналата година се снима без дрехи, за да
Коментари Харесай

Супермодел предлага свои голи снимки на Путин, ако сложи край на войната в Украйна

След като предходната година се снима без облекла, с цел да увеличи осведомеността за войната на Владимир Путин в Украйна, и бе написала на гърба си " М*йната ѝ на войната ", супермоделът Каприс Буре в този момент съобщи, че към момента счита, че голотата може да изиграе роля за възможното преустановяване на спора.
Снимка: Getty Images
" Предполагам, че мога да изпратя на Путин писмо, обещаващо няколко голи фотоси, в случай че се отдръпна от Украйна. Ако това спря войната, тогава бих го направила ", сподели 51-годишният модел на афтър празненството за новия филм " The Lair ", което събра звезди в " Maddox Tavern " в Мейфейър, оповестява " Daily Mail ".
Снимка: Getty Images
И макар че калифорнийката няма нищо срещу да аргументи инфаркт на диктатора, тя се чуди дали съветският президент въобще е жив.
Снимка: Getty Images
" Чух слух, че е мъртъв. И аз се тормозя за неговата промяна. Може новите да са още по-лоши ", изказала се тя на купона. 

Каприс също по този начин се диалози за опита си с опиатите. Навремето взела по простъпка, когато е била млада и неопитна. Приятелят ѝ поставил хапчета метаквалон, хипнотичен седатив в шише с аспирин и тъй като тя имала болки и конвулсии по време на месечния си цикъл, изпила няколко. " След това отидох във фитнеса, спортувах и внезапно всичко стана необичайно и паднах ". 

Тя регистрира, че в този момент е на " положително място ", след като спря и алкохола и живее здравословно. " Пиех, с цел да съм като другите. Тогава те всички използваха и опиати ", споделя тя.

Има двама сина, брачен партньор, пие единствено по чаша и признава, че целия си живот е прекарала на диети. " Не вярвайте на модели, когато споделят, че ядат бургери и си стоят по този начин слаби, неистина е ", твърди Буре, която е уверена че в този момент светът е " още по-суетно и незадълбочено " място.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР