След като месеци наред се пише за тайна връзка между

...
След като месеци наред се пише за тайна връзка между
Коментари Харесай

Гери-Никол ли е новата на Галин?

След като месеци наред се написа за загадка връзка сред някогашния футболист Благой Георгиев - Джизъса и Гери-Никол в светските среди към този момент всички бяха уверени, че наличието на Благо на всеки епизод на Като две капки вода не е инцидентно.

Папараци даже наблюдаваха двамата и прочут вестник излезе със скандални фотоси на двете звезди по време на сантиментална вечеря, единствено двамата.

И до момента в който, обаче младата идолка съумя да заблуди всички медии с връзката си с Благо, някак апропо минаха честите ѝ фотоси с фолк артиста Галин. Двамата реализатори са най-успешните в България сега и държат върхове по участия и гледания в мрежата по отношение на сътрудниците си от всички жанрове.

Галин към този момент разгласи, че Гери му оказва помощ за някои от песните, които изпълнителят композира, като забавно усещане направи преди време и пост на Галин по време на фотосите на песента Me gusta, където Гери бе застанала до майката на тийн идолът.

И до момента в който всички тези съвпадения до скоро се обясняваха с другарство, многозначно се пояснява последната фотография на артиста. Галин постна в обществената мрежа Инстаграм фотография, на която е прегърнал Гери-Никол, а тя държи в ръката си красива алена роза с панделка, видя Хотарена. Коментарите незабавно пламнаха и всички задават въпроса дали двете най-големи звезди сега имат връзка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР