След като месеци наред мястото му шоуто Стани богат беше

...
След като месеци наред мястото му шоуто Стани богат беше
Коментари Харесай

Билалов се пребори за „Стани богат”

След като месеци наред мястото му шоуто „ Стани богат ” беше на кантар, Михаил Билалов въпреки всичко се пребори да остане водещ най-малко за още година. От Би Ти Ви публично оповестиха, че артистът продължава да работи в предаването и през идния тв сезон, който стартира на 4 септември.
И шестте разновидността за нов водещ, които малкия екран тества по време на специфичните благотворителни епизоди това лято, са се оказали неудачни. Затова договорът на досегашния титуляр Михаил Билалов е бил възобновен. За неговото място се бориха историкът проф. Петър Стоянович, журналистът Георги Милков, артистът Даниел Цочев, звездата с неопределена професионална подготовка Мария Силвестър, писателят Иво Иванов и водещият на „ Тази заран ” Златимир Йочев.

Последният в никакъв случай не е бил обсъждан съществено като вид за ново лице на куиз шоуто, бил е зает само с рекламна цел. Професорът се оказа с прекомерно блестящо наличие и засенчи с остроумията си участниците в студиото, звездата на сваленото по неразбираеми аргументи предаване „ Бригада Нов дом ” Мария Силвестър обра всеобща рецензия от страна на феновете, откакто от малкия екран излъгаха, че е първата жена в Източна Европа, която води „ Стани богат ”. Първата в действителност е в Румъния. Иво Иванов доста искаше да остане в предаването и даже на финала на епизода си разгласи, че има чувство, че със феновете му ще се видят още веднъж. Но се приказва, че в малкия екран не одобрили метода, по който писателят с тип на хипар стои на екрана. Намерили го за несъответствуващ за сходен формат, макар че феновете всеобщо му изрекоха благосклонности. Така и не стана ясно какво не е достигнало на Георги Милков и Даниел Цочев. В последна сметка Билалов остава в предаването и през новият тв сезон за наслада на своите почитатели.

Актьорът сега е извънредно ангажиран със сериала на Българска национална телевизия „ Вина ”. Снимките на втория сезон потеглиха от 14 август, тъй че целият му екип, в това число и водещият на „ Стани богат ”, е зает в региона на Сандански. Как звездата ще откри време, с цел да бъде и в София и да снима шоуто, не е ясно. Не е изключено новите епизоди да са снимани още преди старта на работата по „ Вина ”. Знае се, че за един ден могат да се снимат излъчвания на „ Стани богат ” за цяла седмица, че дори и за по-дълъг интервал от време, тъй че този ангажимент може и да е бил отметнат още когато е станало ясно, че артистът остава в шоуто.

От есента предаването се връща към остарялата си скица на лъчение – всеки работен ден от 18 часа. Основният му съперник в Нова телевизия към този момент няма да е „ Голямото гонене ” с Ники Кънчев. Както „ Уикенд ” писа, то слиза от екран. За рейтинг с куиз шоуто ще се бори завръщащото се „ Сделка или не ” с новия си водещ Ненчо Балабанов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР