След като Маурисио Почетино почти сигурно ще бъде освободен от

...
След като Маурисио Почетино почти сигурно ще бъде освободен от
Коментари Харесай

ПСЖ вече преговаря с Галтие да наследи Почетино

След като Маурисио Почетино съвсем несъмнено ще бъде освободен от треньорския пост в Пари Сен Жермен, френският първенец към този момент търси подобаващия му заместител. „ L’Equipe “ твърди, че в четвъртък столичани са почнали договаряния с наставника на Ница Кристоф Галтие.

Двете страни са разискали на първичната среща своите позиции, като от ПСЖ са изразили желанието си да привлекат 55-годишния експерт, който има контракт до 2024 година с отбора от „ Алианц Ривиера “.

Междувременно други информации сочат, че напускането на Почетино се чака да бъде доказано в напълно близко бъдеще. Ница приключи пети в Лига 1 предишния сезон, само че записа чудесни резултати против парижани. Те ги изхвърлиха от Купата на Франция след дузпи, а в шампионата записаха тъждество и победа против многомилионната селекция на Почетино.

Галтие е водил още тимовете на Сент Етиен и Лил.

Въпреки това, наред с опитите си да привлекат Галтие, ПСЖ също се пробва да напредне и в договарянията със Зинедин Зидан, за който от дълго време се приказва, че е любимец на катарските притежатели на ПСЖ. Според „ RMC “, столичани организират диалозите с някогашния треньор на Реал Мадрид паралелно с тези с Ница за Галтие.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР