OnePlus продължава да разкрива подробности за предстоящия си смартфон Ace

...
OnePlus продължава да разкрива подробности за предстоящия си смартфон Ace
Коментари Харесай

OnePlus разкрива паметта, мястото за съхранение и възможностите за игри на Ace 3 Pro

OnePlus продължава да разкрива детайлности за идния си смарт телефон Ace 3 Pro преди формалното му показване на 27-ми юни в Китай. Най-новите тийзъри акцентират процесорната мощност на телефона, ръководството на паметта и опциите за игри.

OnePlus се похвали, че Ace 3 Pro ще бъде оборудван с 24 GB LPDDR5X RAM. Това, съгласно компанията, ще разреши на потребителите да поддържат огромен брой приложения, работещи във фонов режим, в продължение на цели 72 часа, без да се постанова да ги обновяват.

Възможностите за предпазване на данни ще доближават до 1TB UFS 4.0, което съгласно OnePlus ще подсигурява безпроблемна работа даже след четири години приложимост.

Ace 3 Pro ще се базира на чипсета Snapdragon 8 Gen 3 и съгласно OnePlus е постигнал AnTuTu бенчмарк резултат от 2 326 659 точки. Устройството ще употребява и създадената от OnePlus технология Tidal Architecture – технология, показана за първи път в OnePlus Ace 3V, за усъвършенстване продуктивността на чипа за реализиране на оптимален капацитет.

В тийзърите се преглеждат и гейминг опциите на Ace 3 Pro. OnePlus твърди, че телефонът може да поддържа периодичност на фрагментите от 59,7 FPS в Genshin Impact, даже когато играта се извършва с най-висока резолюция.

Освен това OnePlus натъртва на способността на телефона да се оправя с многозадачната работа по време на игра. Съобщава се, че потребителите могат да одобряват позвънявания, до момента в който играят Genshin Impact, без да изпитват спадове в продуктивността.

Освен това знаем, че телефонът ще се предлага с 6100mAh батерия, поддържаща 100W зареждане. Според слуховете той ще разполага с 6,78-инчов BOE S1 екран с закривен борд, 1,5K резолюция, 120Hz периодичност на освежаване и вграден датчик за пръстови отпечатъци.

Модулът на задната камера ще включва 50-мегапикселовия главен датчик Sony LYT-800 с оптична стабилизация на изображението, 8-мегапикселов ултраширок обектив и 2-мегапикселов макрообектив. Отпред се чака да има 16-мегапикселова камера.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР