След като Ливърпул и Манчестър Сити успяха да зарадват английските

...
След като Ливърпул и Манчестър Сити успяха да зарадват английските
Коментари Харесай

Английските грандове мечтаят за нови победи в Шампионска лига

След като " Ливърпул " и " Манчестър Сити " съумяха да зарадват британските ентусиасти с победи надлежно против " Марибор " и " Наполи ", през днешния ден е ред на другите два представители на Висшата лига - " Челси " и " Манчестър Юнайтед " да печелят точки в третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Каналите на bTV Media Group ще ви покажат четирите най-интересни срещи директно, а всички най-атрактивни положения ще може да гледате гратис и без регистрация на платформата Champions TV на нашия уебсайт btvnovinite.bg.

" Челси " - " Рома ", 21:00 ч., директно по bTV Action

Безспорно това е най-интересният мач в тазвечершния театър. Двата отбора са се срещали единствено един път до в този момент на " Стамфорд Бридж ". Преди 8 години на същия стадий в конкуренцията " сините от Лондон " победиха с 1:0.

" Рома " пък е без победа в последните си 10 гостувания в Шампионска лига, а довечера " вълците " сигурно ще се опитат да трансформират това.

" Бенфика " - " Манчестър Юнайтед ", 21:00 ч., директно по RING

Жозе Моуриньо се завръща в своята татковина, само че несъмнено не идва с мир. Специалния държи на положителното показване на своите " дяволи " в европейските клубни шампионати. До момента британският отбор се оправя безпогрешно, като съумя да вкара 7 гола в първите си два мача и да допусне единствено 1.

При " орлите " головата разлика е същата, единствено че с противоположен знак - вкаран едвам 1 гол против 7 получени. Моуриньо обаче съобщи, че няма да се подведе от статистиката и ще хвърли най-хубавото за победа.

" Барселона " - " Олимпиакос ", 21:45 ч., директно на VOYO.BG

След като класира аржентинския народен тим на международно състезание, Лионел Меси се завръща със свежи сили в " Барса ", а първото европейско затруднение пред голмайсторския му усет е " Олимпиакос ". Каталунците имат цялостен актив от точки, а при съществуването на " Ювентус " в групата, ще се опитат да не позволяват изненада.

" Байерн " Мюнхен - " Селтик ", 21:45 ч., директно на VOYO.BG

Юп Хайнкес пое още веднъж кормилото на баварците, а това е гаранция за европейски триумфи. " Байерн " има да се реваншира на своите почитатели за загубата от " Пари Сен Жермен ", която коства поста на Карло Анчелоти. Именно при Хайнкес немският исполин за последно подвигна Купата с ушите.

Всички забавни обстановки от тези и останалите 4 мача, ще може да гледате в действително време, гратис и без регистрации на платформата Champions TV в нашия уебсайт btvnovinite.bg, както и по bTV Radio.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР