След като квалифицира като “празноглавци” ръководителите на доскорошното училище на

...
След като квалифицира като “празноглавци” ръководителите на доскорошното училище на
Коментари Харесай

ЛаВар играе по свои правила, спря сина си от колеж

След като квалифицира като “празноглавци” ръководителите на доскорошното учебно заведение на най-малкия си наследник, в този момент ЛаВар Бол продължава да шокира с решения, касаещи баскетболното, а и изобщо цялостното бъдеще на децата си. Бащата на Лонзо Бол спря ЛаМело Бол от това да посещава гимназия “Чино Хилс”, а в този момент прибира вкъщи и междинното си отроче.

ЛиАнджело Бол трябваше да играе за UCLA в колежанското състезание през този сезон, само че още преди да е изиграл и един формален мач за реномирания университет, съумя да се забърка в интернационален скандал, откакто се замеси в кражба в Китай. Сега стана ясно, че и той ще тръгне по стъпките на ЛаМело и ще се приготвя самостоятелно през целия сезон.

“Научихме за желанието на ЛиАнджело Бол да се отдръпна от баскетболния ни тим. Уважаваме това решение, което той и фамилията му са взели и му пожелаваме триумф в бъдещите начинания”, разяснява напускането на междинния брат Бол Стив Алфърд, който е треньор на отбора.

“Разглеждаме опциите пред Джело”, бе късият коментар на ЛаВар Бол по най-актуалната тематика.

Бащата добави, че няма да търси различен колежански тим за ЛиАнджело, а двамата ще стартират подготовка за Драфта на НБА. Малката детайлност обаче е, че до момента в който брат му Лонзо записа доста мощна година в UCLA и бе определен под №2 предишното лято, Джело даже не е считан за евентуален НБА гений.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР