След като извършват гнусен геноцид, убиват деца, жени и старци

...
След като извършват гнусен геноцид, убиват деца, жени и старци
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Израел не е свещена крава, с нищо не са по-различни от Третия Райх

След като правят противен геноцид, убиват деца, дами и старци и избиват цялостен един народ, те с нищо не са по-различни от Третия Райх и чиновниците в концлагерите. Така разяснява във Facebook профила си някогашната депутатка от “Възраждане ” Елена Гунчева военните дейности на Израел в Ивицата Газа.

Публикуваме поста на Гунчева без редакторска интервенция:
“Израел НЕ Е свещена крава. След като правят противен геноцид, убиват деца, дами и старци и избиват цялостен един народ, те с нищо не са по-различни от Третия Райх и чиновниците в концлагерите! Извършват същото, поради което желаят като жертви да имат специфични привилегии и отношение. Настояват рецензията към тях да стане закононарушение. Налагат цензура по целия свят. Позволяват си да гонят дипломати от Организация на обединените нации.
Това, което сами си направиха, очевидно не могат да го осъзнаят. От жертви, които хората съжаляват и почитат, се трансфораха в чудовища като тези, които трансфораха тях в жертви! Палестина заслужава да я има. Палестинските деца имат правото на живот и на умерено детство. Палестинските дами имат право да отгледат децата си, а не да ги погребват, а от време на време – по-страшно, да не намерят даже какво да погребат от чедата си. Светът би трябвало да спре този геноцид и смут! Да, знам кой печата парите и кой управлява държавните управления в Запада. И все пак светът би трябвало да се сплоти против ужаса и злото. Този път имаме общ зложелател. Защото те афишират за зложелател всеки, който не е склонен с безогледната експанзия и агресия в непознати земи. И няма да се спрат единствено с Газа! Те не желаят мир! Те желаят изтребване на тези, чиито земи са си харесали! Ние – българите, имаме един израз: “Който не желае мира, ще има….! ”
Елена Гунчева-Гривова Още вести четете в секция “Новините през днешния ден ”.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР