След като изненадаха феновете на лудите балкански ритми, омесени с

...
След като изненадаха феновете на лудите балкански ритми, омесени с
Коментари Харесай

Dubioza Kolektiv избухнаха на Женския пазар


След като изненадаха почитателите на лудите балкански ритми, омесени с пънк, ска и реге, с подгряващо празненство в столичния клуб „ Терминал 1 “ преди вечер, босненските звезди от Dubioza Kolektiv през вчерашния ден се появиха случайно посред Женския пазар, където спретнаха спонтанен лайф и повлякоха ститоци в диви танци и страсти, предава Монитор.

Бандата дойде в цялостен състав, с цел да направи нещо, което е надалеч от концертния канон – да изнесе дребен клубен концерт, преди огромната си изява в Арена Армеец на 29 ноември. Явно цяла нощ буйстване в центъра на столицата не им е стигнала, та посвириха и измежду сергиите със зеленчуци тъкмо до маса 24 в бранш 3 на тържището. Музикантите обясниха, че са избрали мястото, тъй като съгласно тях всеки пазар е огледалото на града. Всъщност това е запазена марка на групата, които обичат да се появяват изненадващо на необикновени места.

В сърцето на София, почитателите дълго не желаеха да ги пуснат да си тръгнат, а музикантите им се обясняваха в обич като вплитаха думите „ София, обичам те! “ в песните си. По време на лайфа, музикантите черпиха почитателите и с продукта си „ безалкохолна ракия “ и раздаваха награди – билети за огромното си шоу след три седмици.

Вчера беше и премиерата на чисто новата им ария, написана взаимно с друго огромно име – Manu Chao. Парчето се споделя Cross the Line и единствено за няколко часа е гледано 50 000 пъти в Youtube. Песента е включена в идния нов албум на бандата, девети за тях, който се чака да излезе през януари 2020 година

За пръв път идват у нас през 2011 година и като виждат публиката, незабавно я поставят в рубрика „ най-хубавите “, по тази причина и честичко се връщат. Сега се завръщат с много чисто нови песни, само че няма да пропуснат и най-големите си шлагери като Kokuz, Balkan Funk, Kazu, Free.mp3, Firma Ilegal, U.S.A., No Escape (from Balkan), Hay Libertad, Vlast i policija, One More Time.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!!!
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР