След като изгря в инфлуенсърските кампании на Yves Saint Laurent,

...
След като изгря в инфлуенсърските кампании на Yves Saint Laurent,
Коментари Харесай

Ексклузивно! Славена Вътова блести на премиера в Атина като посланик на H&M

След като изгря в инфлуенсърските акции на Yves Saint Laurent, Armani и La Roche Posay, хубостта на Славена Вътова я трансформира в единствения дипломат за България на най-новата студийна сбирка на H&M.

 

Преди дни родната Мис България взе присъединяване в неповторимо ревю-премиера на марката в Атина, където хубавици от Балканите и Адриатика показаха най-новите дизайнерски решения за пролет-лято 2024 година Събитието се състоя в концептуално ивент студио, а негови посетители бяха на 200 от най-известните гръцки шоу бизнес звезди, пристигнали да се насладят на шоуто.

Специално за H&M в Атина, Славена показа сбирката, въодушевена от модата на 70-те години - ера, в която за пръв път облеклата стават средство за себеизразяване. Според участници в ревюто, нежната и класна визия на Вътова чудесно се вписва в концепцията на марката, ето за какво това е втората им колаборация. През зимата на 2023 година тя още веднъж бе тяхно рекламно лице, когато снима фотосесия дружно с Алекс Петканова и Михаела Филева.

Това не е първото интернационално самопризнание за родната хубавица. През декември м.г. тя взе участие, дружно с едни от най-хубавите инфлуенсъри в световен мащаб на La Roche Posay, на грандиозно празненство в Париж, отдадено на персони, които с въздействието си върху публиката способстват за триумфите на марката и продуктите.

Само преди месец, Славена бе определена за инфлуенсър на годината от Code Fashion, а феновете на малкия екран признават, че тя е измежду най-позитивните, магнетични и красиви лица на подиума и дребния екран.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Славена Вътова премиера Атина посланик H&M
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР