След като Хари и Меган обявиха, че няма да покажат

...
След като Хари и Меган обявиха, че няма да покажат
Коментари Харесай

Британците са ядосани на Меган и Хари

След като Хари и Меган оповестиха, че няма да покажат бебето си незабавно след раждането му, британците наподобява всеобщо са недоволни.

Меган и Хари постоянно пренебрегват протокола, само че този път разочарованието е в действителност огромно. Тяхното решение да отпразнуват раждането на детето единствено в стеснен фамилен кръг не зарадва нацията.

Съвсем неотдавна беше оповестено, че когато раждането на бебето стартира, това ще бъде оповестено обществено, само че бебето ще забележим чак след няколко дни в публична фотосесия на фамилията.

Прочетете още по тематиката тук.
Почитателите на кралската фамилия са ядосани, че херцозитеще разрушат традиция, която продължава към този момент десетки години. Списание “The Sun” споделят, че това е нарушение на правата на жителите на Англия.

“Да държат цялата нация в незнание за детайлите, даже след раждането, е неприятен имидж за кралската двойка. Хората имат право да виждат какво се случва в живота на фамилията, което устоят с парите от личните си налози. Те или би трябвало да го одобряват, или да се провъзгласят за елементарни цивилни. Не може и двете”, разясняват от медията.

“The Sun” постоянно приказват за нередностите, които виждат в кралското семейство и доста хора считат, че мнението им е прекомерно извънредно. Но този път мненията на потребителите в интернет демонстрират друго. Нацията в действителност е недоволна.

Според 78-годишния фотограф Артър Едуардс, Хари фрапантно се е озлобил към медиите в последните години. “Той беше най-хубавият от тях, доста пъти съм ходил да пийнем по нещо в някоя кръчма с него, говорихме си за всичко и по този начин нямаше недоразумение. Сега не получаваме даже едно “Добър ден”. Нищо. Третира ни като телеграфни стълбове!” споделя фотографът.

Терминът на Меган не е тъкмо избран, само че знаем, че е в края на април или началото на май. Ако съдим по уговорките на другите членове на кралското семейство, бебето ще се роди сред 25 април и 6 май.

Уилям ще пътува на 23-ти, а принц Чарлз и Камила на 7 май и хората считат, че те не биха подхванали странствуване, в случай че има опция да пропуснат раждането на детето.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР