След като е лежала на смъртна присъда повече от 10

...
След като е лежала на смъртна присъда повече от 10
Коментари Харесай

Последната надежда на осъдената на смърт контрабанда на наркотици, Линдзи Сандифорд, е последната надежда да избяга от разстрела

След като е лежала на смъртна присъда повече от 10 години, страхувайки се, че всяка заран може да е последната й, Линдзи Сандифорд най-сетне има очаквания за пролонгация.

Бабата може да избегне разстрел с помощта на смяна в закона в Индонезия, където е държана от 2013 година за опит да внесе контрабандно кокаин на стойност £1,6 милиона в страната в куфара си. Колеги пандизчии разкриха нейните очаквания за независимост. Те също по този начин споделиха удивителна фотография на Сандифорд, която учи други пандизчии да плетат.

И вдигайки капака на живота й в пандиза, един съкилийник разкри, че 67-годишната жена е наричана „ бабата “, която се радва на специфични привилегии, в това число вечери със приблизително изпечени пържоли. Промяната в закона, въведена през януари, значи, че нейната смъртна присъда може да бъде превърната в пожизнен затвор, защото тя е съумяла да се държи повече от 10 години зад решетките.

Тогава юристите биха могли да настояват, че тя би трябвало да бъде върната в Обединенот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР