След като до последно държа в дълбока тайна бременността си,

...
След като до последно държа в дълбока тайна бременността си,
Коментари Харесай

Кайли Дженър показа бебето

След като до последно държа в дълбока загадка бременността си, Кайли Дженър най-накрая изплува от неведението и даже сподели своята първа рожба на почитателите си - Сторми Уебстър, скоро откакто роди.

Така че, умерено можем да си отдъхнем. Сестрата на Ким Кардашиян още веднъж изгря на небосклона с цялостния си искра – по-очарователна и магнетична от всеки път. Явно майчинството й се отразява много позитивно. Адмирации заслужава и нейната форма, която по нищо не издава, че риалити звездата е родила единствено преди два месеца.

Да не приказваме, че и профилите на моделката с всеки минал ден се пълнят с от ден на ден фенове. И изцяло обяснимо, имайки поради новите фотоси, с които тя залива почитателите си всекидневно, правейки персоналния си живот притежание на целия свят. А любопитните единствено това чакат, нали?

Та да си дойдем на думата и да кажем единствено, че последните фрагменти и видеа на Сторми демонстрират дребната щерка на Кайли Дженър щастлива и усмихната в прегръдките на мама. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР