След като Дисни“ обявиха, че ще поставят ново начало на

...
След като Дисни“ обявиха, че ще поставят ново начало на
Коментари Харесай

Джони Деп се сбогува с Джак Спароу

След като „ Дисни “ оповестиха, че ще слагат ново начало на своята известна поредност „ Карибски пирати “, множеството почитатели допуснаха, че Джони Деп няма да се завърне в паметната си роля на капитан Джак Спароу. Ето че това към този момент е публично доказано, оповестява Cinefish.

Шон Бейли, един от шефовете в студиото, разгласи, че Деп напуща поредицата. „ Искаме да внесем нова сила и да вдъхнем нов живот на поредицата. Харесвам филмите дотук, само че повода да поканим Пол Уерник и Рет Рийс да пишат сюжета, е те да ни предложат нещо радикално друго от всичко до момента “, показа Бейли.

Рийс и Уерник се потвърдиха като един от най-успешните тандеми в Холивуд, след сюжетите за шлагери като „ Zombieland “ и изключително двете елементи на „ Дедпул “. „ Дисни “ доста се надяват те да слагат ново свежо начало в поредицата, чийто финален филм „ Отмъщението на Салазар “ бе посрещнато много неенергично. А и Деп надали ще може да ни предложи нещо по-различно като капитан Спароу.

Говори се, че неговият воин ще бъде сменен с жена корсар, чието име е Ред. Тя е последното допълнение в увеселителния парк „ Карибски пирати “ и може да бъде забелязана на пистата на скоростното влакче. 

Ще е забавно да забележим в каква посока ще се развие известната поредност. И откакто Спилбърг призна, че има концепция да промени пола на Индиана Джоунс, дали това няма да се случи и с обичания корсар Джак Спароу?  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР