След като дебютира на сцената на Народния театър, президентската щерка

...
След като дебютира на сцената на Народния театър, президентската щерка
Коментари Харесай

Щерката на президента изгрява и в лентата за Гунди

След като дебютира на сцената на Народния спектакъл, президентската дъщеря Дарина Радева завладява и киното, написа Ретро. Актрисата, която в този момент приключва НАТФИЗ, влиза в облика на Мими в „ Гунди – легенда за любовта “ на режисьора Димитър Димитров, който ще гледаме през есента по кината.

Дарина е в така наречен Златен клас, в специалността „ Актьорство за трагичен спектакъл “ при проф. Пенко Господинов.

През април тя сложи летящ старт на кариерата си, като победи с извънредно зрелище на сцената на Народния спектакъл. Става въпрос за скандално откровения театър за любовта и неналичието на обич, за секса, близостта и отчуждението, за бъдещето на човечеството – „ Елементарните частици “ с режисьор Крис Шарков.

В постановката по романа на Мишел Уелбек в облика на Алфа тя се оправи на забележително положително равнище, партнирайки си със суперуспешната ни актриса Теодора Духовникова. Допълнителна работа по време на образованието на Дарина бе и присъединяване й във кино лентата театър на Касиел Ноа Ашер „ Сад. Игри по време на апокалипсис “ по претекстове на „ Мадам дьо Сад “ на Юкио Мишима, където влезе в ролята на Ан.

В НАТФИЗ Дарина Радева се показа и в два дипломни спектакъла.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР