Изключеният от ПГ на ДПС зам.-председател на партията Джейхан Ибрямов

...
Изключеният от ПГ на ДПС зам.-председател на партията Джейхан Ибрямов
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов: Пеевски ни пита С Доган ли си или с мен?

Изключеният от ПГ на Движение за права и свободи зам.-председател на партията Джейхан Ибрямов съобщи, че Делян Пеевски е оказвал напън върху всеки един от националните предсталители на Движението преди гласуването на проектокабинета на Росен Желязков /ГЕРБ/. На всеки един от депутатите от Движение за права и свободи Пеевски е задавал един въпрос: " Ти с Ахмед Доган ли си или с мен? ", описа Ибрямов в изявление за Българска национална телевизия.

Същият въпрос е бил заложен и на дългогодишната персонална секретарка на Ахмед Доган - Биршен Яхова, която е брачна половинка на Джейхан Ибрямов.

В околните дни се чака изказване на Ахмед Доган, което да обясни обстановката в партията. Вчера в Росенец, Доган одобри 17-те депутати, които не поддържаха по негово напътствие проектокабинета на Росен Желязков. На тази среща всички установили, че Движение за права и свободи се ръководи еднолично и в нарушаване на устава. " Обсъдихме, че не действа Централно оперативно бюро, не се е събирало нито веднъж до момента. Централният съвет имаше 2 съвещания, които протекоха в границите на няколко минути. Нямаше спор, нямаше разисквания, развиване на тези ", изясни Ибрямов.

И Ибрямов, и други участници в срещата в Росенец обявиха, че няма да има среща Доган - Пеевски. 

Джейхан Ибрямов даде да се разбере, че има късмет за държавно управление с втория мандат - този на Движение за права и свободи. Партията е подготвена да води разговор с ГЕРБ и останалите парламентарни групи за сформиране на кабинет, като гласувалите " срещу " кабинета на Желязков в този момент са подготвени да дадат поддръжката си, стига да има ясна договореност за политиките, които ще се водят.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР