След като БСП обяви, че са належащи предсрочни парламентарни избори,

...
След като БСП обяви, че са належащи предсрочни парламентарни избори,
Коментари Харесай

Каракачанов: Коалиция с БСП е научна утопия

След като Българска социалистическа партия разгласи, че са належащи предварителни парламентарни избори, ръководителят на столичната организация Калоян Паргов не изключи и Вътрешна македонска революционна организация от вероятните съдружници на левицата при един предстоящ съдружен формат на ръководство, заяви БНР.

" Първото изискване е Българска социалистическа партия да завоюва изборите. Имайки поради пратриотичната линия, която Вътрешна македонска революционна организация има последните две години, явно е, че допирните точки с сходни обединения са значително, а може да се окаже, че ще се появи нов политически индивид, който ще заеме избрана част в пространството. Той може да се появи и от ядрото на митингите. Една такава групировка може да заеме една ниша от към 10-12 % ", сподели водачът на столичните социалисти след съвещание на управлението на организацията, на което участваха председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и ръководителят на ПЕС Сергей Станишев.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов обаче дефинира вероятно партньорство с Българска социалистическа партия на този стадий като " научна химера ":

" Аз доста се веселя, че в Българска социалистическа партия правят оценка Вътрешна македонска революционна организация като родолюбив фактор в българския политически живот, само че първо, сега Българска социалистическа партия сега води извънредно неконструктивна политика, било през краен популизъм, било през търсене на всевъзможни мотиви да отхвърля нещата, даже и положителните неща, които са направени. Така че на този стадий това са повече научни утопии, в сравнение с действителност ", сподели Каракачанов. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР