След като беше разпитан от руските служби за сигурност, предполагаемият

...
След като беше разпитан от руските служби за сигурност, предполагаемият
Коментари Харесай

Извършителят от Санкт Петербург призна вината си


След като беше разпитан от съветските служби за сигурност, хипотетичният причинител на атентата в супермаркет в Санкт Петербург призна виновността си, заяви следствието, представено от Франс прес.

При разпитите обвиненият признал пред проверяващите, че е подготвил и направил закононарушението. Той споделил, че бил движен от " злоба към уредниците и участниците в психически тренинги, които преди време посещавал ", показват ТАСС и Ройтерс.

Руският следствен комитет през днешния ден предяви обвиняване в осъществяване на терористичен акт на арестувания обвинен за гърмежа на 27 декември в магазин " Перекресток " в Санкт Петербург. По-късно градската правосъдна пресслужба заяви, че на 35-годишния обвинен Дмитрий Лукяненко е наложена мярка за неотклонение задържане под стража за период до 28 февруари 2018 година по дело за терористичен акт. Той съобщи, че ще апелира. 

Според следствието Лукяненко бил регистриран в психиатрична клиника от 19-годишен, а съгласно осведомен източник, представен от Интерфакс, той бил член на " окултисткото националистическо придвижване " Нова епоха ", означават Българска телеграфна агенция и Агенция Франс Прес.

Нова тв

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР