След като беше на крачка доброволно да напусне Hell’s Kitchen

...
След като беше на крачка доброволно да напусне Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Най-опитният готвач от синия отбор - Галин, напусна Hell’s Kitchen

След като беше на крачка непринудено да напусне Hell’s Kitchen поради пререканията си с темпераментния Димитър, футболният почитател Галин Нинов реши да остане и да продължи да се бори за успеха в най-горещото кулинарно риалити. Поредица от неточности и разочарования от страна на опитния кулинар Галин пък му костваха куртката, написа Народоосвободителна въстаническа армия.
Прочетете още
Седмичният мастърклас в Кухнята на Ада даде на Сините неповторимата опция да се учат от основния началник в световноизвестната кулинарна школа “Дюкас ” - началник Жулиен Марсие. Пътешествието из френската гурме кухня се оказа извънредно сполучливо за съвсем всички в мъжкия тим. Шеф Ангелов нямаше различен избор, с изключение на да награди с имунитет цели двама от техните представители - готварската енциклопедия Георги и един от любимците на Златните - Чоткин. Димитър от своя страна позволи най-вече неточности и се озова с оранжева престилка и номинация.



Вечерната резервация хвърли претендентите за купата “Най-добър готвач на България ” в следващо изненадващо предизвикателство - новото пролетно меню на началник Виктор Ангелов. След като Димитър сполучливо отбрани куртката си по време на “Предизвикателството на Шефа ”, двете кухни бяха предвождани от сладкарката-шампион Стефани и една от лидерките на Червените - Царина, която пое юздите във вражеската територия на Сините.



Пролетните ястия се оказаха сложна задача и за двата лагера, като грешките валяха от всички страни, а гостите на Hell’s Kitchen останаха с празни стомаси. Най-много неправилни стъпки направиха отличничката Никол и ветеранът Галин, поради които тимовете не съумяха да издадат нито една поръчка. Колебливото показване на Галин през последните няколко седмици се оказа основно и той се елементарни с фантазията си фантазията си за огромната премия от 100 000 лева

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР