След като бе пренебрегната в основните категории на наградите Грами,

...
След като бе пренебрегната в основните категории на наградите Грами,
Коментари Харесай

Карди Би е с 10 номинации за видео музикалните награди на MTV

След като бе подценена в главните категории на премиите „ Грами ”, Карди Би получи най-вече номинации за видео музикалните награди на MTV , заяви Агенция Франс Прес.
 
25-годишната певица от Бронкс е с общо 10 номинации , измежду които за премиите за най-хубав реализатор и най-хубав нов реализатор , както и за видео на годината за песента „ Finesse ” , изпълнена в дует с Бруно Марс.
 

Церемонията по връчването на видео музикалните награди на MTV ще се състои на 20 август в Ню Йорк , откакто миналогодишното й издание бе в Лос Анджелис.
 
Шест песни на Карди Би, измежду които направилата я известна „ Bodak Yellow ” и излязлата при започване на юли „ I Like It ”, са били в челната десятка на американската ранглиста по продажби. Първият й албум „ Invasion of Privacy ” бе отпред в американския чарт.-->
 


Щастието й се усмихна и в персоналния й живот - на 10 юли Карди Би роди момиченце Кълчър от брачна половинка си, рапъра Офсет от триото „ Мигос ”.
 
 Gulliver/Getty Images

Бионсе и Джей Зи са с 8 номинации за видеото си „ Аpeshit ”, снимано в Лувъра. Песента е от албума „ Everything Is Love ”, който двамата издадоха на 16 юни като „ Картърс ”. Рапърите Чайлдиш Гамбино и Дрейк пък са с по 7 номинации.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР