След като България е член на НАТО и след като

...
След като България е член на НАТО и след като
Коментари Харесай

Премиерът: Щом като НАТО е против Русия, отбранителната ни доктрина е срещу тях

След като България е член на НАТО и откакто Алиансът приема като главен боен съперник Русия, нашата отбранителна теория е ориентирана против тях. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след формалното разкриване на офис на Европейската капиталова банка в София.
В същото време сме споделили, че би трябвало оптимално добре да работим, прагматично, с цел да имаме съветски туристи, с цел да има интерконектор с Русия за европейския газов хъб и да се борим дружно против тероризма, акцентира Борисов.

България член на НАТО ли е? След като е член на НАТО и откакто НАТО като главен съперник - боен, в Европа приема Русия, нашата теория, отбранителна, е ориентирана против тях. Така че в отчета военните са отразили това, което имаме като опасност, в случай че стане война, тъй като тогава България става цел като член на НАТО. В същото време би трябвало да работим политически, дипломатично, да падат глобите и да падне напрежението сред Европа и Русия.България е заинтригувана от отпадането на икономическите наказания против Русия, тъй като търпи големи загуби, уточни в допълнение министър председателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР