След като Атанас Атанасов бе избран за председател на временната

...
След като Атанас Атанасов бе избран за председател на временната
Коментари Харесай

Бесен скандал в НС: Тролове, малки лъжци и розови понита за комисията, разследваща полицейско насилие

След като Атанас Атанасов бе определен за ръководител на краткотрайната анкетна комисия срешу полицейското принуждение с общо 129 гласа, в залата настана безпорядък, валяха обиди, обвинявания и цветни избрания.

Това докара до иронията на от " ", който съобщи че ПП-ДБ " всеки ден унизително се мазнят и кланят на ". Без ПП-ДБ няма по какъв начин да съществуват като фактор, това се видя доскоро. Техните гласове са незадоволително, по тази причина ръководи през тях ", разяснява той. И продължи - ПП-ДБ е патерица на и няма по какъв начин да обезпечи даже ръководител на комисия " без златния пръст или да не споделям друго на ".

А Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година попита Атансов какво се чувството да му показват, че е кукла в техните ръце.

Ген. Атанасов стана да благодари за гласуването доверие и даде обещание, че ще е справедлив в работата си. " Нося една бумаги и я предлагам да я прочетете - " Троловете на Путин ".

Преди малко троловете бяха на трибуната ", нападна той тези, които по-рано му се подиграваха за зависимостта от.

На което Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година бързо отговори и съобщи, че бил нападна от " военачалник, който е станал военачалник не по заслуги, а че е бил във властта ".

" Намекна че съм съветски трол. Искам да излезе и да уточни 1 път, когато съм дал своя вот нещо в интерес на Русия - другояче сте презрян дребен измамник ", обърна се той към Атанасов, само че по този начин и не получи отговор.

В началото на дебата Цончо Ганев от " " описа какво се е случило на председателския съвет в сряда - ПП-ДБ желали комисия, която да проверява, тогава и били изрично срещу, " " били за само че желали ръководителят да е за опозицията, тъй като " не е обикновено ръководещи да си създадат комисия, която да проверява техен министър ". Тогава в лицето на Певски, споделили, че са срещу и заплашили да създат комисия, която да проверява натиска, заявен от пред целия състав на ЦИК и представители на всички празненство, че е натискан от и различен народен представител на ПП-ДБ да прокара избрана социална поръчка за 600 млн. Последвало гробно безмълвие от ПП-ДБ. Точката въпреки всичко щяла да е първа точка през вчерашния ден, само че тогава отново имало мълчаниен. Сега ги вадели от тежката обстановка (комсиията влезе в дневния ред по предложение на ГЕРБ)

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР