След като „Апартамент 404" се сдобива с още един обитател

...
След като „Апартамент 404" се сдобива с още един обитател
Коментари Харесай

Ванеса от „Апартамент 404“ 68 причини да вгорчим живота на любимия си

След като „ Апартамент 404 " се снабдява с още един жител – хамстерът, Григор Димитров, който Стоян подари на Ванеса за рождения й ден, съквартирантите още веднъж се разделят на два лагера. Малкото животно се оказва камъкът на раздора и въвлича двамата влюбени в яростен спор, който прераства в най-лютата война, която квартирата в миналото е виждала.

Ванеса има 68 аргументи да се сърди на Стоян, а той даже и не подозира за тях. В най-новия епизод на сериала, спорът сред тях ще докара до разпалени реплики и хранително натравяне. И тъкмо когато разногласието е на път да бъде позволен и двамата се замислят дали не са прекалили, затишието предвещава същинска стихия. Хората, които ще се окажат в окото й, са други двама съквартиранти - Велко и Бети. Те ще влязат в ролята на юристи на двойката, а апартаментът ще се трансформира в същинска юридическа адвокатска фирма.

Какви ще се окажат 68-те аргументи, заради които Ванеса е ядосана на Стоян? Ще успее ли той да отгатне кои са? Дали двамата юристи ще съумеят да потушат разногласието сред влюбените или ще го разпалят още повече? Разберете в новия епизод на „ Апартамент 404 “.

Апартамент 404Vbox7.comFacebook
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР