След като Анджелина Джоли се раздели с Брад Пит, тя

...
След като Анджелина Джоли се раздели с Брад Пит, тя
Коментари Харесай

Джоли с децата: Всеки ден е приключение

След като Анджелина Джоли се раздели с Брад Пит, тя трансферира съвсем цялото си внимание върху 6-те си деца. Как самотна майка се оправя с толкоз доста отговорности, споделя източник, непосредствен до звездата пред Us Weekly.

По думите му, Анджелина се е концентрирала върху наследниците си като да вземем за пример прави посещаване с тях на будистки храм и осъществяване на голям брой диалози с авторитетни мислители и актьори. Също по този начин звездата от „ Господарка на злото “ провела за децата си странствуване в Камбоджа и Франция.

Източникът също по този начин добавил пред изданието: „ Нейните деца са нейния живот, всеки ден – това е ново премеждие “.

Съвсем скоро Анджелина се появи на публично събитие с четири от децата си. Заедно те бяха на премиерата на „ Дъмбо “. По-рано актрисата попадна под вниманието на папараци, когато излиза с щерка си Вивиан от занимание по карате.

Също по този начин Джоли постоянно може да бъде видяна с децата си да обикалят по магазините. В същото време Пит въобще не се появява с тях. Оказа се и че не е склонен щерка му Шайло да смени пола си, до момента в който Джоли била подготвена да я поддържа.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР