След като 25-годишна бургазлийка Диляна и нейната половинка - Вяра

...
След като 25-годишна бургазлийка Диляна и нейната половинка - Вяра
Коментари Харесай

Блондинката Диляна проговори за скандалната си хомо сватба с Вяра и обяви...

След като 25-годишна бургазлийка Диляна и нейната половинка - Вяра описаха, че се готвят да разбият всички стандарти и да създадат първата хомосексуална женитба в България против тях се изля невъобразим национален яд, написа " Флагман ".

„ Не ни пука за хорското мнение. Нашите другари и фамилиите ни ни одобряват такива и ще бъдат на сватбата ни. Това е най-важното за нас. Другите въобще не ни интересуват”, безапелационна е Диляна, която твърди, че в действителност огромна част от обществото ги поддържа и се радва, че са имали смелостта да се покажат обществено.

Бургазлийката е на мнение, че хората, които са отрицателно настроени против хомовръзките, в действителност да тесногръди и имат криворазбрани визии.

„ Тези, които ни плюят са с лимитирано мислене. Българите са тесногръди, те си знаят единствено едно предписание - връзка може сред мъж и жена и край, закон им е. Но ние нямаме някакво отрицателно мнение към тях, те си живеят в техния свят. Нито желая, нито мога да им трансформира мнението, да си мислят каквото искат”, добавя още 25-годишната жена.

Споделя още, че задачата им да оповестят хомосексуалната си връзката е, с цел да покажат на света, че и такива хора съществуват и не се разграничават от тези, които срещаме в магазина или в рейса.

„ По улицата да вземем за пример като се разхождаме изглеждаме напълно обикновено, обикновено се държим и приказваме, не се натрапваме на никого, нито пък желаеме одобрение”, добавя още Диляна.

По думите й злобарите, които ги атакуват даже не заслужават да бъдат обсъждани, тъй като за нея и Вяра това са хора, които са мощни пред компютрите и може би са консервативни, не одобряват новото и особеното.

Самата Диляна поучава всички такива момиче и момчета, които виждат щастието си в очите на човек от техния пол, да не го крият, а да го споделят освен на него, само че и на родителите си.

„ Въпреки че първоначално може да е стрес за тях, въпреки всичко най-важното е децата им да са щастливи... и ще ви схванат. Да се крие човек единствено затормозява себе си. Все ще се види по улицата или пък в обществените мрежи, все някой ще каже някъде и отново ще се разбере. Няма потребност от криене или неистини. Човек би трябвало да се усеща добре”, безапелационна е Диляна.

В момента влюбената двойка е по-щастлива от всеки път. Твърдо отхвърля отрицателните мнения да съм им повлияли, дори противоположното, създали са връзката им още по-силна. С неспокойствие Диляна и Вяра чакат своя друг брачен ден през април, като се надяват, че щастливата им приказка ще продължи постоянно, тъй като с „ жена се живее по-спокойно”.

Припомняме, че 25-годишната бургазлийка Диляна и нейната половинка 41-годишната Вяра разкриха проектите си да минат под венчилото. Разочаровани от мощния пол двете дами намират любовта в очите на човек от тяхната половина. Така любовният огън пламват сред двете преди няколко години.

Тогава Диляна работила в чужбина и в една от обществените мрежи се срещнала с Вяра. Наясно била със половата си ориентировка, Вяра също не криела, че харесва дами. 7-8 месеца двете комуникирали във фейсбук, до момента в който не се срещнали в България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР