След Камилагейт кралското семейство изпитва ужас от вероятността да бъде

...
След Камилагейт кралското семейство изпитва ужас от вероятността да бъде
Коментари Харесай

Принц Хари с брутален удар срещу Уилям: Прибра огромна сума, за да си мълчи за скандала с подслушаните телефони!

След " Камилагейт " кралското семейство изпитва смут от вероятността да бъде изправено на свидетелското място. Това твърди принц Хари във връзка неговият правосъден спор с известно издание в Англия, че са подслушвали телефона и диалозите му. Адвокатът на принца твърди още, че Хари знае, че " Уилям безшумно е прибрал голяма сума пари, с цел да не разяснява абсурда с подслушваните телефони на кралското семейство и да не предявява правосъдни искове ".

Самият Хари обаче е завел дело за вреда и упорства за обезщетение от страна на изданието. Принцът даже даде показания посредством видеовръзка, в които споделя, че баба му — починалата кралица Елизабет е била основател на срещите, откакто се е схванало за абсурда и самата тя е упорствала фамилията да не се замесва в правосъдно гонене.

" Херцогът на Съсекс е уверен, че брат му, принц Уилям е получил сериозна сума като обезщетение. И затова не желае да повдига въпроса с подслушваните телефони в двореца. Но херцогът желае правдивост и обезщетения за непозволените дейности, които са били осъществени против него ", твърди още Дейвид Шерборн.

Самият Уилям в никакъв случай не е коментирал въпроса, а Чарлз и фамилията му отхвърлят да разискват тематиката. Хари, дружно с Хю Грант обаче настояват, че е имало скрито съглашение с двореца. Собствениците на изданията отхвърлят да е имало сходни сделки и упорстват, че принцът няма доказателства, без значение от своите обвинявания.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР