След жестокото убийство на Димитър Миланов в Цалапица бе повдигнато

...
След жестокото убийство на Димитър Миланов в Цалапица бе повдигнато
Коментари Харесай

Убиецът на Димитър Малинов вероятно е избягал от България през летище София

След жестокото ликвидиране на Димитър Миланов в Цалапица бе повдигнато обвиняване на 30-годишен мъж.

Полицията го търси с европейска заповед за арест, оповестява " Нова телевизия ".

Властите настояват, че хипотетичният причинител е излязъл от страната през летище София на 24 юли. Билетът е закупен преди убийството.

Тялото на 24-годишния Димитър Малинов беше намерено заровено под строителни боклуци в региона, където изчезна преди седмица. По данни на прокуратурата жертвата и хипотетичният палач се познавали от години, а казусът сред тях бил финансов. Убийството е осъществено в нощта, в която Димитър бил отвлечен, след нечовечен побой.

„ Работим с партньорски служби. Германските управляващи работят тъкмо, ясно и премерено. Надявам се на съответен резултат напълно скоро ”, уточни шефът на ОДМВР – Пловдив ст. комисар Васил Костадинов.

На взаимен брифинг на Окръжна прокуратура – Пловдив и ОДМВР Пловдив стана ясно, че в случай че хипотетичният причинител на закононарушението бъде приет за отговорен за осъществяване на ликвидиране по изключително нечовечен метод, го грози отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

В хода на следствието са разпитани 13 очевидци, имало е няколко огледа, назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза. Извършени са претърсвания и изземвания на няколко адреса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР