След извършената незабавна проверка, разпоредена от министър Ивайло Московски, по

...
След извършената незабавна проверка, разпоредена от министър Ивайло Московски, по
Коментари Харесай

Лъснаха Шокиращи Разкрития За Шофьора На Буса От Трагедията Край Микре! Вижте Какво Е Направил Преди Месец!

След осъществената незабавна инспекция, разпоредена от министър Ивайло Московски, във връзка зародилия през днешния ден пътен случай сред рейс и камион в региона на с. Микре, Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията осведоми:

Проверени са и двете компании - притежатели на авариралите камион и рейс. Те имат всички нужни лицензи и разрешителни за осъществяване на публичен и товарен транспорт.

Фирмата притежател на камиона е „ Камаджиев-Милк “ ЕООД, а на рейса -„ ВИ-ЕМ “ ЕООД. На „ ВИ-ЕМ ЕООД “ е правена сложна инспекция в края на 2016 година, от която не са установени нарушавания.

Водачите на камиона и на рейса са имали всички нужни документи за упражняваната от тях специалност - професионална подготвеност и квалификации, психотест, стаж и други

Към момента инспекторите на ИААА към момента нямат достъп до рейса, с цел да открият редовността на тахошайбата, пътните листове, застраховките и други. В хода на инспекцията е открито, че компанията транспортьор на рейса не е подала поръчка за инцидентен транспорт, според член 68, алинея 1 от Наредба 33, от което следва Акт за административно нарушаване според чл.105 от ЗАП, финансова санкция в размер на 200 лева Преди месец на същия лидер е формиран акт за претоварване, защото е превозвал двама индивида повече.

По отношение на компанията притежател на камиона, „ Камаджиев-Милк “ ЕООД, не са установени нарушавания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР