След изтичане на информация в продължение на седмици Redmi най-накрая

...
След изтичане на информация в продължение на седмици Redmi най-накрая
Коментари Харесай

Потвърдена е датата, на която ще пуснат на пазара Redmi Note 12 Turbo

След приключване на информация в продължение на седмици Redmi най-сетне удостовери датата, на която ще пусне на пазара новия смарт телефон Redmi 12 Turbo. Промоционалните изображения демонстрират, че устройството ще бъде показано в 19:00 (местно време) на 28 март в Китай. Той ще бъде първият телефон в света, оборудван с чипсет Snapdragon 7+ Gen 2.

Освен че разкриват датата на стартиране на пазара, промоционалните фотоси ни дават първи взор върху дизайна на Redmi Note 12 Turbo. Както можете да видите, върху задната част на телефона е ситуирана 64MP тройна камера. От дясната страна има бутон за силата на звука и евентуално непряк скенер за пръстови отпечатъци. От горната страна на Note 12 Turbo има микрофон, IR бластер, високоговорител и 3,5 мм аудио жак. От другата страна има високоговорител, USB-C порт, микрофон и слот за SIM карта.

Технически характерности на Redmi Note 12 Turbo (слухове)

Слуховете за Redmi Note 12 Turbo настояват, че той ще има 6,67-инчов плосък OLED екран със 120Hz периодичност на освежаване и FHD+ резолюция. Вероятно ще работи с MIUI 14, основана на операционната система Android 13. Смартфонът ще има 5000mAh батерия и ще поддържа 67W бързо зареждане.

Note 12 Turbo ще бъде оборудван със Snapdragon 7+ Gen 2. Най-скъпият вид на смарт телефона ще включва 12GB LPDDR5 RAM и 256GB UFS 3.1 памет за предпазване. Предната му камера ще бъде 16MP, а задният модул евентуално ще включва 50MP (основна), 8MP (ултраширока) и 2MP (макро) камера.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР